Stichting Cultuur in het kerkje is een initiatief van Jan en Corrie van de Velde en Sjaak Keijzer,om het protestantse kerkje naast de kerkelijke functie meer te betrekken op cultureel/muzikaal gebied. Vanwege de ambiance en sfeer is dit kerkje een ideale locatie voor intieme concerten. Kleinschaligheid is het sleutelwoord .Het concert moet ook passend zijn in het kerkje en vooral dichtbij het aanwezige publiek.

 

 

In 2015 is gestart  met een aantal concerten (Duo da Capo, Janvandeveldegroep,Duo de Thuiskomst en Martine Westenbroek and Friends .Het publiek wist deze concerten al snel te waarderen en we kunnen nu al spreken van naamsbekendheid rond Cultuur in het Kerkje. De positieve reacties in de media en van de bezoekers spreken voor zich. Ook in 2019 staan er weer concerten ingepland (zie hiervoor programma.)

 

Wilt u graag dit initiatief ondersteunen, dan kan dat door middel van sponsoring en of lid te worden van Vrienden van het Kerkje  .Dit kan al voor een bedrag van 25 euro per jaar . Hiervoor krijgt u 1vrijkaartje voor een voorstelling naar keuze  U kunt uw bijdrage overmaken via  onze bank relatie. NL57 SNSB 0706131681 Voor informatie kunt u bellen met Jan van de Velde  /Corrie van de Velde  tel nummer 0167-503104 of mail ons uw vraag/mededeling via het contactformulier van deze website.

 

Wilt u gebruik maken van de kerk als trouwlocatie

dan is dit ook zeker mogelijk .

Voor alle informatie kunt u contakt opnemen d.m.v.

het contact formulier van deze site.

Stichting Cultuur in het Kerkje heeft geen enkele verbintenis en of zeggenschap in  de verhuur en of anderzins van het Kerkgebouw . Wij geven alleen Uw aanvraag door aan de daarvoor aangewezen persoon .